У підручнику описано раціональні способи механічної кулінарної обробки продуктів для приготування страв і кулінарних виробів в умовах масового виробництва згідно з науково обгрунтованими нормами раціонального харчування. Викладено питання теплової кулінарної обробки продуктів, технології приготування страв. Приведено їхню якісну характеристику, строки реалізації, а також норми закладання сировини за другою колонкою «Сборника рецептур блюд и кулинарных изделий для предприятий обшественного питання» (М., 1982), «Рецептури і технології приготування-страв української кухні» (К-, 1968). Для учнів професійно-технічних училищ. Може бути корисним при домашньому приготуванні їжі.
Назва: Кулінарія Автор: Старовойт Л.Я., Косовенко М.С., Смирнова ж.м. Видавництво: Київ-Вища школа Рік: 1992 Сторінок: 270 Формат: PDF + OCR (текстовий шар) Розмір: 4,84 Мб Якість: гарне Мова: українська
|