Неділя, 28.04.2024, 17:16
Вітаю Вас Гість

Смачно


Головна » Файли » Кулінарія

Кулінарія - 1992
[ · Викачати видалено (8.93 Mb) ] 08.10.2010, 09:10

 


У підручнику описано раціональні способи механічної кулінарної обробки продуктів для приготування страв і кулінарних виробів в умовах масового виробництва згідно з науково обгрунтованими нормами раціонального харчування. Викладено питання теплової кулінарної обробки продуктів, технології приготування страв. Приведено їхню якісну характеристику, строки реалізації, а також норми закладання сировини за другою колонкою «Сборника рецептур блюд и кулинарных изделий для предприятий обшественного питання» (М., 1982), «Рецептури і технології приготування-страв української кухні» (К-, 1968).
Для учнів професійно-технічних училищ. Може бути корисним при домашньому приготуванні їжі.
 
 
Назва: Кулінарія
Автор: Старовойт Л.Я., Косовенко М.С., Смирнова ж.м.
Видавництво: Київ-Вища школа
Рік: 1992
Сторінок: 270
Формат: PDF + OCR (текстовий шар)
Розмір: 4,84 Мб
Якість: гарне
Мова: українська
Категорія: Кулінарія | Додав: 111111
Переглядів: 1818 | Завантажень: 275 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
РЕКЛАМА
Категорії розділу
Кулінарія [5]
Здоров'я [1]
Медицина [0]
Різне [0]
Файли [3]
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
ЛІЧИЛЬНИК