Введите текст или адрес веб-сайта или переведите документ. Отмена
Прослушать
Перевод: русский > украинский
Школа гастронома.Коллекція рецептів № 21 (листопад) 2008 Школа гастроному - журнал для тих, хто любить готувати. У кожному номері журналу - кулінарні рецепти з докладним поетапним описом приготування страви. Кожен крок на шляху до кулінарного шедевру, будь то яєчня-Глазунов або хитромудрий французький соус, ілюстрований кольоровими фотографіями. Всі рецепти підібрані так, щоб вхідні в них продукти могла дозволити собі середня російська родина. У номері: Розмір файлу: 7,22 мб Школа гастронома.Коллекція рецептів № 21 (листопад) 2008
* Салат зі свинячих вух з гарбузом * Рулети з чорносливом * Борщ з бужениною * Печінка з маринованими огірками * Локшина зі свининою і креветками * Свинячі реберця з персиками * Айсбан * Свинина по-китайськи в кисло-солодкому соусі * Запечений окіст з цибульним релішем * Печеня по-ямайський * Піджарка з свинини з картопляними часточками * Гострі свинячі тефтелі * Запечені ковбаски зі свинини * Свинина з курагою в тесті * Вонтони, китайські пельмені * Пиріг зі свининою
|