Неділя, 28.04.2024, 07:48
Вітаю Вас Гість

Смачно


Головна » Файли » Кулінарія

Школа гастронома
[ · Викачати видалено (7.22 Mb) ] 12.10.2010, 11:17
 
Введите текст или адрес веб-сайта или переведите документ.
Отмена

Прослушать

Перевод: русский > украинский


Школа гастронома.Коллекція рецептів № 21 (листопад) 2008
Школа гастроному - журнал для тих, хто любить готувати. У кожному номері журналу - кулінарні рецепти з докладним поетапним описом приготування страви. Кожен крок на шляху до кулінарного шедевру, будь то яєчня-Глазунов або хитромудрий французький соус, ілюстрований кольоровими фотографіями. Всі рецепти підібрані так, щоб вхідні в них продукти могла дозволити собі середня російська родина.
У номері:
Розмір файлу: 7,22 мб
Школа гастронома.Коллекція рецептів № 21 (листопад) 2008

* Салат зі свинячих вух з гарбузом
* Рулети з чорносливом
* Борщ з бужениною
* Печінка з маринованими огірками
* Локшина зі свининою і креветками
* Свинячі реберця з персиками
* Айсбан
* Свинина по-китайськи в кисло-солодкому соусі
* Запечений окіст з цибульним релішем
* Печеня по-ямайський
* Піджарка з свинини з картопляними часточками
* Гострі свинячі тефтелі
* Запечені ковбаски зі свинини
* Свинина з курагою в тесті
* Вонтони, китайські пельмені
* Пиріг зі свининою
Категорія: Кулінарія | Додав: 111111
Переглядів: 729 | Завантажень: 253 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
РЕКЛАМА
Категорії розділу
Кулінарія [5]
Здоров'я [1]
Медицина [0]
Різне [0]
Файли [3]
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
ЛІЧИЛЬНИК