Піца-полента

Інгредієнти:
1,2 л м'ясного бульйону (готового, з пакетика або кубик) 300г борошна-поленти (кукурудзяна мука) 400 г помідорів 300 г моцарела 150 г салямі (кружечками) 100 г чорних оливок 1 пучок базиліка 2 ч. л оливкової олії
1. Закип'ятити бульйон, всипати борошно і добре перемішати. При низькій температурі 15 хвилин томити, при цьому іноді помішуючи. Великим ножем (краще намочити лезо) нанести масу на деко (37 х 30 см). 2. Помідори та моцарела нарізати кружечками. Помідори, моцарела, салямі і оливки розкласти на поленту. 3. Басілік помити й обсушити. Половину листочків нарізати смужками й посипати ними поленту. Полити оливковою олією. 4. Поленту випікати в розігрітій духовці на 200 ° або під грилем, поки не розтопиться весь сир. Поленту розрізати на шматки і прикрасити рештою базиліку.
Джерело: http://www.julirezept.net/forum/index.php?showtopic=19&st=330&p=169343entry169343 |