Інгредієнти: (6 порцій) 600 г яловичини, 3 ківі з шкіркою, великі, середньої твердості і 1 шт. для прикраси, 2 головки рожевого ріпчастої цибулі, майонез, 1 перчик чилі для прикраси.
Приготування: Яловичину відварити, остудити, нарізати кубиками середнього розміру. Ківі нарізати такими ж кубиками.
Цибулю дрібно накришити.
З'єднати подрібнені компоненти, перемішати. Заправити майонезом.
Оставшийся киви нарезать вдоль на пластины, вырезать выемками (формочками) для печенья цветочки и украсить из колечками перца чили.
Готовий салат викласти у страву, прикрасивши зелено-червоними, гостро-солодко-кислими яскравими квітами.
Кольорове поєднання компонентів нагадує квітучий весняний сад, а смак виходить - суворий, чоловічий, ситний і дуже свіжий. Квіти з чилі можна використовувати як окрему страву - закуску до міцних напоїв.
Салат дуже простий, строгий, лаконічний і дуже-дуже смачний!
Приємного Вам апетиту!
Джерело: http://www.kedem.ru/recipe/nyrecipe/salads/2008-12-29sad/ |